مقالات و مطالب برگزیده تالار گفتگوی بیداری اندیشه

برای ظهور به اندیشه بیدار نیاز داریم

مقالات و مطالب برگزیده تالار گفتگوی بیداری اندیشه

برای ظهور به اندیشه بیدار نیاز داریم

خطر ندیدنی- مصرف تولیدات غذایی صنعتی + نکاتی پیرامون سبک‌زندگی در تغذیه

آیا می‌دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود ۱۲ الی ۱۵ هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار ۹۰۰ الی ۸۰۰ تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.

آیا می‌دانید بیشتر محتوای روغن‌های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و… می‌شود که کشنده است.

 آیا می‌دانید در  اکثر کارخانه‌های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی‌شود و آب  لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانس‌ها و جوهر نمک تولید می‌شود.

آیا می‌دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد  پایه‌ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می‌شود و موجب تشکیل  پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری‌ ‌های ایسکمیک قلبی می‌شود و شعار  ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست!

 آیا می‌دانید مواد قندی موجود در نوشابه‌ها موجب پوسیدگی دندانها می‌شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از ۷ ساعت حل می شود).

آیا می‌دانید سس مایونز از مضرترین غذاها برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

 آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا ۷ بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی می‌شود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر ۲ عدد می باشد.

… و اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و
بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.
بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک

بهترین  نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و … می باشد

بیش از صد نوع  چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها  توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل  نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,…) همراه کمی نبات بجای قند  وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار  بجاست.


بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است)

{آقا جان من با دوستم که چیپس و پفک و ... می‌خورد محاسبه کردم که در وزن یکسان آجیل و تنقلاتی که دوستم می‌خره، قیمت آجیل بنده ارزانتر است}

  غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای  امروزی,
لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود)
حبوبات  بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود)
سس دست  ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است.
کلیه غذاهای  طبیعی بطور تازه استفاده شود

از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود.
ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.
پوست میوه ها  بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است
میو ها و سبزی جات هرچه  بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند
و فقط سنگ نمک و پودر آن,  نمک سالم و قابل استفاده هستند
استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد  از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه‌ها  خواهند بود

بدونید و مطمئن باشین که بر خلاف گفته‌های پزشکان مدرن امروزی، مصرف کره مشکی گاو (کره محلی گاو نه گوسفند!) نه تنها کلسترول ندارد بلکه کاهش دهنده کلسترول خون هست و پزشکان سنتی و حکیمان، برای کاهش کلسترول خون، مصرف کره محلی گاو رو توصیه کرده اند.

حدیث معروف پیامبر هست که بین قدیمی های ما هم ضرب المثل شده بوده که:
شیر گاو، دواء است. روغن گاو، شفاء است. گوشتش بلا است.

که متاسفانه امروز هم مردم رو از گوشت گوسفند که خیلی توصیه شده سوق داده اند به مصرف گوشت گاو که پر است از امراض ...

مصرف گوشت باید کم باشد آنهم گوشت گوسفند و  گوشت ماهی و میگو هم کمتر مصرف شود...

بهترین صبحانه مصرف کره محلی گاو هست همراه با عسل و بعد از آن انواع آش و حلیم.

بر خلاف نظریه پزشکان مدرن، مصرف پنیر به عنوان صبحانه مشکلاتی دارد از جمله ایجاد گرسنگی در روز و بهتر است پنیر را همیشه همراه با گردو و در وعده های غذایی به جز صبحانه مصرف کرد.

فسفر موجود در گردو، مانع می شود از کاهش ضریب هوشی (خنگی) که بر اثر مصرف پنیر به وجود می آید.

در این زمینه حتی حدیث از امام صادق علیه السلام داریم که خوردن پنیر و گردو هر کدام به تنهایی را مضر دانسته اند اما خوردن هر دو با هم را توصیه کرده اند
البته در شب (غیر از صبحانه).

بدونید که متاسفانه بر خلاف توصیه جامعه پزشکی مدرن بر مصرف دوغ و دلستر (کارخانه ای) به جای نوشابه، این نوشیدنی های کارخانه ای به خاطر داشتن مواد نگهدارنده شیمیایی که عامل مهم سرطان هستند،
ضرری کمتر از همان نوشابه ندارند چرا که مواد نگهدارنده این دوغ های کارخانه ای، بیشتر از نوشابه است.
چه بهتر است که به جای نوشیدنی های کارخانه ای، یا سراغ دوغ محلی و بدون مواد نگهدارنده برویم و یا از شربت سکنجبین استفاده کنیم. (البته نه همراه غذا)

شخصا چند ماهی است که هر شب لیوانی شربت سکنجبین نوش می کنیم و واقعا و انصافا خوشمزه هست و گوارا.
ضمن اینکه نه تنها عوارض جانبی ندارد بلکه منافع بسیاری دارد و در احادیث مختلف ائمه نیز، بسیار بر خوردن آن تاکید شده.

وقتی نگاه می کنیم به گذشته خودمان، می بینیم در قدیم، بیشتر غذاها آبگوشتی و کبابی بودند و سرخ کردنی کمتر داشتند.

می دانستید هضم یک سیب زمینی کباب شده روی آتش، نیم ساعت،
و به صورت آب پز، دو ساعت،
و هضم یک سیب زمینی سرخ کردنی، حدود 8 ساعت طول می کشد؟!
آنهم با روغنهایی که بیشتر به درد ماشین آلات صنعتی می خورند.
(جایگزین: روغن کنجد برای سرخ کردن و روغن زیتون به عنوان خوراکی روی برنج و سالاد)

ما مسلمانان، باید در همه زمینه ها بر اساس تعالیم قرآن و ائمه عمل کنیم. دیگر این روزها همگان می دانند که عقل و روان سالم، در بدن سالم است. حتی عبادت و بندگی خداوند هم جسم سالم می خواهد.

یادمان نرود سرباز امام زمان علیه السلام، به جسم سالم هم نیاز دارد.
اسلام دین اعتدال است. هم دنیوی است هم اخروی، هم مادی است هم معنوی، هم روحانی است و هم جسمانی و همیشه این ابعاد وجودی بشر با هم پیوند نزدیکی داشته و از هم اثر می گرفته اند.

اینها توجه بیش از اندازه به شکم نیست. آداب درست زیستن است.
جامعیت اسلام در همین است.
وقتی این همه حدیث و آیه قرآن در مورد غذا است، و کتابهای طب الصادق و طب النبی و طب الرضا در این زمینه از ائمه برای ما به یادگار مانده، حیف است من مسلمان نیم نگاهی به آنها نداشته و کوچکترین همتی در عمل به تعالیم آن بزرگواران نکنم.


آیا می دانید در قرآن واژة «شفا» برای «عسل» بکار رفته است. و پیامبر صلوات الله علیه و آله فرموده اند: «علیکُم بالشفائین القرآن و العسل»( برشما باد دو شفا دهنده یکی قرآن و دیگری عسل)

آیا می دانید «نمک» در قدیم حرمت داشته و اصطلاحات: «بی نمک» ، «نمک گیر» ، «نمک نشناس» ، «دست بی نمک» ، «نمک خورده ، نمکدان شکسته» ، «هرچه بگندد نمکش میزنند..» و ... در همین باب است.
آیا می دانید در قدیم هر میهمانی که از شهری وارد شهری دیگر میشد ، برای تحفه و سوغات مقداری از «نمکِ» آن ولایت را همراه می آورد!
آیا می دانید اصطلاح «بشکند دست بی نمک» در همین باب است! یعنی کسی که بدون نمک وارد شده است و حرمت آنرا نگه نداشته!
آیا می دانید در سفرة پیامبر و ائمة معصومین «نمک» و «سرک» یکی از غذاهای اصلی بوده است.
آیا می دانید پیامبرمی فرمایند: پیش از غذا و بعد از غذا حتماً نمک میل کنید!
آیا می دانید حضرت «علی» در باب نمک فرموده اند: «هرکس غذای خود را با نمک آغاز کند ، هفتاد درد و دردهای بسیار دیگری را که کسی جز خداوند آنها را نمی داند از وی دور میکند»
آیا می دانید که امام باقر(علیه السلام) فرموده اند: «اگر مردم میدانستند که در نمک چه خواصی هست خود را جز به آن مداوا نمی کردند»
آیا می دانید امام صادق فرموده اند: «هر کس بر نخستین لقمه از غذای خود نمک بپاشد ، «کک و مک» صورت او از بین می رود»
آیا می دانید بهترین نوع نمک ، «نمک سنگ» و «نمک دریا» است؟ و این نمک ها دارای ید طبیعی هستند.
آیا می دانید نمک معمولی که در دسترس قرار دارد نمک صنعتی و شیمیائی است که فرمول آن کریستال های «کلرور سدیم»NACL است؟
آیا می دانید در هر قطرة (یک گرم) بُزاق آب دهان چیزی در حدود صد هزار میکروب وجود دارد و نمک باعث ضدعفونی و گندزدایی است.

آیا می دانید سُس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟

آیا می دانید ساندیس ها ، نوشابه ها ، بیسکویت ها ، کیک ها ، و ... همه با قند های مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی و دشمن کبد و کلیه است ، ساخته می شوند؟

آیا می دانید رنگهای افزودنی در ساندیسها ، نوشابه ها ، بیسکویت ها ، کیک ها ، آدامس ها ، بعضی از شیرینی ها و .. همه سرطان زا هستند؟

آیا می دانید انواع کولاها (نوشابه‌های گازدار به ویژه مشکی) بهترین پاک کنندة سنگ توالت هستند؟

آیا می دانید ظروف تفلون ، روحی ، آلمینیومی ، سرطان‌زا هستند؟
آیا می دانید بهترین ظروف برای استفاده به ترتیب ظروف «سفالی» ، «سنگی» ، «مسی» ، «چدنی» و «شیشه ای» هستند.

آیا می دانید می شود سفره های پذیرائی را بجای مواد شیمیائی و شیرینی های غیر طبیعی از مواد شیرینی ها و نان های سنتی پُر کنیم؟ مثل: نان زنجبیلی ، نان سبزی ، نان برنجی ، نان روغنی و .... کشمش ، مویز ، خرما ، انجیر خشک ، قیسی ، کِشته زردالو ، برگة هلو ، آلبالو خشک ، چلغوز ، گردو ، فندق ، نخود برشته ، کنجد ، پسته ، و ...

آیا می دانید گردو و بادام و امثال آن که سربسته است فقط در هنگام استفاده باید از پوست خارج شود و مغز آنها بهنگام مجاورت در هوا فاسد میشود.

آیا می دانید تمامی محصولات غذایی کارخانه ای همانند کنسروها ، کمپوت ها ، انواع رُب های کارخانه ای ، ساندیس ها ، رانی و ... دارای مواد سمی نگهدارنده هستند؟ و همه این‌ها سرشار از رادیکال‌های آ

آیا می دانید تمامی خاصیت خیار در پوست آن و خصوصاً در ته خیار (که عموماً تلخ است) ، متمرکز است.

آیا می دانید نور لامپ های کم مصرف محتوی جیوه هستند که شدیداً سمی و خطرناک است.

آیا می دانید هرگز نباید از لامپ های کم مصرف در چراغ های مطالعه استفاده کرد؟

آیا می دانید نور لامپ های کم مصرف مضر است و حتماً باید با انسان فاصله داشته باشد؟

آیا می دانید در صورت شکستن لامپ کم مصرف باید اطاق را برای مدت کوتاهی ترک کرد؟

آیا می دانید استنشاق گاز لامپ های کم مصرف شکسته باعث بروز «میگرن» ، «اختلال حواس» ، «عدم تعادل» ، «التهاب شدید پوستی»(در آنانکه آلرژی دارند) و عوارض دیگر می شود؟

آیا می دانید بهنگام شکستن لامپ های کم مصرف نباید از جارو برقی استفاده کرد؟

آیا می دانید سموم شیمیائی که برای از بین بردن یک نوع آفت توسط کشاورزان در مزارع و باغات استفاده می شود ، جان صدها موجود زندة مفید دیگر را در معرض خطر قرار داده و نظام اکوسیستم طبیعت را بهم می زند و در چرخة زندگی اثرات آن از بین نمی رود و به انسان سرایت کرده و عامل بسیاری از امراض می شود؟

آیا می دانید درحال حاضر آلودگی صوتی دست کمی از آلودگی هوا و محیط زیست نداشته وعامل بسیاری از ناراحتی های روانی است؟

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد